Nöje

Björn Skifs hyllas i premiären av “Vilket liv!”

Från Oscarsteatern i Stockholm bjuder programledaren Renée Nyberg in och hyllar några av Sveriges mest ikoniska och folkkära stjärnor i TV4:s nya satsning “Vilket liv!”. I söndagens premiär var det Björn Skifs som stod i centrum och bland annat hyllades han av sina söner. Och tittarna – de var minst sagt lyriska!

Foto: TV4

Björn Skifs hyllades av sönerna

Björn Skifs blir överraskad av sina båda söner, Oliver och Jonathan, när han hyllas i det nya tv-programmet “Vilket liv!” Bland annat visar Renée Nyberg klipp från när barnen var små och på frågor om hur Björn är som pappa framkommer det att hela svenska folket haft en chans att se den verkliga Björn Skifs, i de flesta situationer. Enligt sonen Jonathan har pappan nämligen ingen fasad och är en och samma person oavsett om han står på scen eller är hemma med familjen. “Det finns en genuint god människa som gör sig påmind väldigt ofta genom saker som han gör. Det har hjälpt mig, men oss båda är jag ganska säker på, att navigera oss genom livet och göra de val som vi har gjort”, säger sonen Oliver till pappa Björn som blir tydligt berörd av orden.

Glömde låttexten i Eurovision -78

I programmet avslöjar också Björn Skifs varför han glömde texten i Eurovision 1978 inför 600 miljoner tittare. “Jag funderade på om jag kanske skulle byta och sjunga på engelska. Samtidigt hade jag väl blivit berättad för ‘att då blir du diskvalificerad, då får inte Sverige vara med i den här tävlingen’. Men jag var ändå sugen på, för vi hade gjort en engelsk text, och jag tänkte ‘vad fan, jag skiter i om jag blir diskvalificerad, jag kommer ändå inte att vinna, jag kör på engelska’.” När Björn tog ton i Eurovision 1978 glömde han helt enkelt av sig och började sjunga på svenska av misstag, något som ledde till att han sjöng helt påhittade ord i början av låten.

Tittarnas starka reaktioner på premiären

Till Hänt har programledaren Renée Nyberg berättat om hur inspelningarna varit som en enda stor fest, något som även tittarna verkar hålla med om. På sociala medier har hyllningarna varit många, både Björn Skifs och Renée Nyberg är uppskattade av tittarna efter premiären. “Björn är utan tvekan Sveriges bästa artist. Så kul med alla underbara gäster och en eloge till Renée Nyberg”, skriver en tittare i kommentarsfältet. “En helt fantastisk programidé, Björn Skifs med familj är så genuint trevliga och underbara och sist men inte minst, Renee Nyberg är i särklass den absolut bästa programledaren i alla kategorier”, skriver en tittare på Facebook.

När sänds Vilket liv?

Vilket liv sänds på söndagar kl 19.00 på TV4 och TV4 Play.

Här är gästerna i “Vilket liv!”

Björn Skifs – 28/8
Lena Philipsson – 4/9
Robert Gustafsson – 18/9
Suzanne Reuter – 25/9
Tommy Körberg – 2/10

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!