Nöje

Premiären av Renée Nybergs “Vilket liv!” väcker starka reaktioner

I söndags hade Renée Nybergs efterlängtade program “Vilket liv!” äntligen premiär. Först ut i programmet var Björn Skifs och hans liv som artist och tittarna var inte återhållsamma med sin positiva respons!

Foto: TV4

I slutet av mars avslöjades det att TV4 hade en ny tv-satsning på gång med Renée Nyberg i täten. Programmet “Vilket liv!” hade premiär på söndagen den 28 augusti och kommer under hösten att djupdyka i olika kändisars liv, först ut var den folkkära artisten Björn Skifs. TV4 har tidigare berättat att programmet kommer att innehålla överraskningar från tidigare artistkollegor, oväntade återföreningar varvat med livemusik och olika upptåg på scen.

Tittarna hyllar programmet

Efter premiären lät tittarnas reaktioner inte vänta på sig. På TV4:s olika sociala medier beskriver tittarna bland annat programmet som “Det bästa på länge”, “Jättetrevligt program”, “Kul med underbara gäster”, och både Renée Nybergs insats som programledare och Björn Skifs som gäst höjdes till skyarna. Nedan kan du läsa om vilka kändisar som kommer att gästa den nya storsatsningen under hösten!

Kändisarna som gästar “Vilket liv!” hösten 2022

  • Björn Skifs
  • Lena Philipsson
  • Robert Gustafsson
  • Suzanne Reuter
  • Tommy Körberg

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!